Vega de Ribes és una empresa familiar dedicada a l'elaboració i embotellat de vins de qualitat de collita pròpia. Els raïms són obtinguts de les vinyes de la finca La Serra i es conreuen en cultiu ecològic integrat amb altres conreus i ramaderia.

Les vinyes es disposen en feixes per evitar l'erosió, voltades dels marges de pedra seca formant un mosaic amb els boscos i garrofers, característic del paisatge tradicional de la marina del Penedès.

El celler s'ha anat renovant des del segle XVI fins avui per aprofitar els avantatges dels moderns equips enològics. La comercialització es fa al mateix celler, a botigues locals, una part a l'exportació i restauració.

La família Bartra i Roig ha continuat la tradició familiar de setze generacions documentades des del 1540 amb el conreu de la terra i l'elaboració de vi. La casa pairal, La Serra, on es troba la vivenda i el celler es caracteritza per la torre de guaita des d'on es veuen les vinyes, garrofers, boscos, el poble i el mar.

L'origen de la masia es situa a l'edat mitjana. El nom de La Serra apareix lligat a una propietat ja al selge XII i a una família establerta a finals de XIII com assenyala el catàleg del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Marcats per l'experiència i la tradició, els nostres vins sempre han intentat oferir una expressió sensitiva del paissatge que ens envolta.

Actualment seguim posant tots els nostres coneixements i dedicació per crear un producte excel·lent.

VEGA DE RIBES, S.L. Masia La Serra 

08810 Sant Pere de Ribes